Sidor

lördag 3 augusti 2013

Världsklass måste...

...jag säga att denna lördag hållit! Såg tidigt i morse att vädret skulle vara med oss idag. Tassade ut på altanen med en espresso i min ensamhet vid åttasnåret och bara njöt i den vindstilla varma sommarmorgonen. De nyligen ordninggjorda örtlådorna spred en härlig doft i solen :).


Det var inte svårt att fatta beslut om att den här dagen skulle tillbringas vid en strand. Fixade lite med sittställningen på racern efter frukosten inför morgondagens distanspass och sedan stack vi iväg mot Flatenbadet. Jag och barnens kusin Gurra cyklade den 10 km korta biten och det var premiär för Gurra att testa racer och det gick riktigt fint :).


Fortsatte njutandet i solen och kände hur "batterierna" laddades i solen och värmen. Badet i dag var även sommarens skönaste för min del. Väl i vattnet var det så behagligt att det faktiskt var helt ok att ligga i och plaska en bra stund :). Efter cykelturen hem så avnjöts resten av dagen på altanen med grillning och en avslutning med ett parti Uno med hela familjen. Nu några timmars sömn innan det är dags att hoppa upp på racern för ett distanspass med stora delar av Örbycyklisterna :).

Ha en skön natt mot söndagen!

- Posted using BlogPress from my iPhone

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar