Sidor

fredag 22 juli 2011

Stolt och förvånad...

...pappa är jag. Tyckte det var dags att barnen visade vad de går för med simkunskaperna. Målet för den yngsta sattes till att simma 25 m på djupt vatten och äldsta tösabiten skulle simma 200 m. Moroten var att få önska en "rimlig" present som jag uttryckte det. De funderade och funderade men kunde inte komma på något. Hur som helst så klarade de galant sina simuppdrag och jag är stolt pappa :). Morot hade inte varit nödvändigt i detta fall då simningen i sig var tillräckligt motiverande. Det är flera dagar sedan simningen skedde och den enda frågan om belöning som kommit är om det är rimligt med en hamster och svaret på det blev...nej vilket accepterades. Vi får se om och när nästa fråga om vad som är rimligt kommer...;).

En vecka löpningsfritt har det nu varit. Daglig massage av benet verkar ge resultat och den värsta smärtan har klingat av. Manicken på bilden är riktigt schysst att köra med på ben, axlar och nacke.


Lite lättare styrketräning med PoWorkout har även fått sätta fart på endorfiner och blodflöde ;). Men faktiskt har vi även kunnat ta en omgång tennis mellan skurarna :).


Ha en skön fredag


- Posted using BlogPress from my iPhone

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar