Sidor

söndag 27 januari 2013

Ännu en härlig helg...

...som nu går mot sitt slut. Lördagen blev en kanondag som tillbringades i Lida med Ebba, Lovisa och Åke. Det var Barnens Vasalopp där och Ebba och Lovisa ville vara med. Banan var 500 m med start från 10:40-12:00. Upplägget var att man fick köra så många varv man hann/ville/orkade :). Tjejerna hade bestämt sig för att köra 20 varv och det var två imponerade pappor (läs Affe & Åke) som konstaterade att det gjorde de också och under en timme klarade de det på. Närmare bestämt så klev de av nöjda och belåtna efter 55:48 och de tjugo varven kunde bockas av och diplomen kunde hämtas ut tillsammans med en handvärmare som de frusna papporna hade större nytta av än de varma uppspelta tjejerna ;).


Det smakade fantastiskt bra med Lidas gulaschsoppa efter att ha hejat på runt banan.


Jag och Åke fick sedan en härlig skidrunda runt sjön där det var fina spår dragna. Det var även jättefin manchester vid sidan av spåret så jag testade faktiskt på skejtning för första gången och det var riktigt kul :)! Körde faktiskt flera kilometer och hade en härlig rytm. Trodde träningsvärken skulle vara självskriven idag men den uteblev konstigt nog :-0. Det var en annan person i familjen som däremot hade hygglig känning av skidåkningen igår och det var Ebba som var rätt mör i armarna ;). Hur som helst var jag ganska trött i morse och tänkte ställa in dagens distanslöpning. Jag hann dock bara tänka tanken så pep det till i telefonen och Magnus L undrade om vi inte skulle ta en joggingrunda när döttrarna tränade fotboll...Vad svarar man då...? Självklart ska vi springa blev mitt svar :)! Och det var verkligen inte något jag sen ångrade. Det blev en jättehärlig runda på dryga timmen i ett 6-tempo och jag överraskade mig själv med två ruscher efter åtta och nio kilometer varav den ena var i uppförslut så hjärtat slog frivolter. Mitt humör var verkligen på topp efter runda och jag har varit smått endorfinhög resten av dagen. Tack för inbjudan Magnus!

Nu strax sovning och vackra drömmar om morgondagens distanspass på cykel i garaget. Tänkte slå till med en 90-minutare eller vad sägs om 3 avsnitt av 2 1/2 män under tiden ;).

Ha en skön natt!


- Posted using BlogPress from my iPhone

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar