Sidor

lördag 19 januari 2013

Ska ligga på sex...

...timmar i veckan i träningstid nu. Det var nära att det blev så den gångna veckan då jag kom upp i 5h40min. Om jag lägger till transportcyklingen till och från jobbet får jag ihop 8h29min som jag faktiskt sett till att kroppen får röra på sig och jag kan tala om att det känns riktigt bra :).

I morse när jag spanade in termometern och den visade på -19 grader var det nära att jag gjorde ett klenbryt men jag kom på bättre tankar och fick till drygt en timmes skidåkning medan yngsta dottern tränade gymnastik. Väl framme vid spåren i Björkhagen visade termometern på -15 och det var ju inte kallare än vad det var förra söndagen när jag var ute i Ågesta i ottan. En stor skillnad var dock att solen fullkomligen flödade under dagens runda och det var så vackert! Stannade faktiskt till några gånger under rundan och bara tog in den vackra vinterdagen :).


Vis av lärdomen med vita fingrar häromdagen hade jag med mig torrt ombyte som jag skiftade till när jag kom tillbaka till bilen. Även om ombytet var iskallt så var det jäkligt skönt med torra kläder och slippa den efterföljande frossan som kombinationen svettiga träningskläder+kall väderlek gärna orsakar... 15 mil skidor har jag i benen denna säsong och det skulle vara trevligt med lika många till innan Vasaloppet. Facit från förra året säger dock att det funkade fint med bara 7 mil och det blev en ganska behaglig runda. Vi får helt enkelt vänta och se vad det blir i år. Är bara vädret på min sida är jag övertygad om att det blir behagligt i år med :).

Ha en skön lördag!

- Posted using BlogPress from my iPhone

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar