Sidor

söndag 25 januari 2015

Vilken helg det...

...har varit :)! Trodde mitt ben hade blivit bra igen men efter fredagens löpning till och från jobbet blev jag varse att det inte riktigt var bra än...Baksida lår och vader är stenhårda och baksidan av höger knä är fortfarande irriterat av den förmodade slemsäcksinflammationen. Det fick bli en helg utan löpning helt enkelt.

Lördagen blev trots utan träning en riktig höjdare. Jag och Ebba hade studiehörna i bra många timmar. Vi pluggade både SO och NO samt funderade tillsammans på bra sätt att planera sin tid. Jag fick inte bara en repition av judendom och atomers uppbyggnad utan vi har nu även kommit fram till ett koncept vi kallar "Time Management for Kidz". Hur kul som helst! Vi försöker på ett bra sätt med kalenderfunktionen i datorn och telefonen visualisera hur de kommande veckorna ser ut och hitta lämpliga lediga tider i kalendern för de olika uppgifterna som ska göras. I morgon ska vi tillsammans titta på vilka veckomål som ska vara uppnådda för nästa vecka och sedan plotta in i kalendern när det passar att göra de olika delarna.

Idag blev ytterligare en riktigt bra dag. Startade med lite sovmorgon och sedan en lätt frukost för idag skulle vi äntligen ta oss till Långbro Värdshus för familjebrunch :) Det överträffade verkligen mina förväntningar. Maten var verkligen superfräsch, personalen så himla trevliga och barnen verkade också tycka att allt var bra :) Vi satt och hade det mysigt i nästan två timmar innan vi mätta och nöjda tog oss hem igen.

När vi kom hem hade Ebba önskemål om att vi skulle vara ute och hitta på något kul i snön och jädrar vad vi hade skoj! Det hela slutade med att vi hade byggt något iglooliknande där vi satt i och drack varm choklad och te. Det blev några timmars skottande och grävande :)


Avslutar nu kvällen med lite egentortyr av lår och vader med kaveln och lacrossebollen...


Ha en skön söndagskväll!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar