Sidor

måndag 8 september 2014

Men hej hallå vilken...

...kanonhelg det blev! Har nu efter tre veckor landat rejält efter Ironman Kalmar och kroppen börjar bete sig någorlunda normalt igen. Framförallt vill kroppen även rastas med lite träning igen :). Åkte faktiskt bil till jobbet veckan efter IM då jag inte ens ville cykla till jobbet. Mellan den 17-22 augusti var helt träningsfria. Höll dock på att bli galen av letandet efter parkeringsplats så från måndag 1:a september fick det vara nog och pendlarcykeln åkte fram igen :). Jätteskönt att börja röra på sig igen. Förra helgen var det dags för det första riktiga löppasset och den här helgen har faktiskt bjudit på alla tre disciplinerna. Riktigt fint väder på lördagen så jag och Malin passade på att ta en löprunda i samband med att döttrarna hade gymnastikträning. Vi utgick från Björkhagen och sprang lite kuperat bort mot Hellasgården och tog av mot Sickla och sprang igenom Järla sjö och sedan tillbaka i skogen mot Björkhagen. 65 min fick vi ihop och så här malliga såg vi ut efter rundan.
Sen hämtade vi upp brudarna och inte var de helt utpumpade efter sin träning inte. De ville åka och träna frisim och det var ju svårt att tacka nej till ;). Hem och lunchade, messade Åke som inte var sen att haka på till simhallen, sedan packa simkläder och iväg. Tjejerna var jätteduktiga och det här ska vi nog få ordning på inom en snar framtid för nu är det bestämt att vi ska göra det här minst varannan helg :). Jag fick mig även en stund på egen hand och knåpade ihop ca 1000m. Första simmet utan våtdräkt på bra länge och det kändes hyfsat konstigt vill jag lova... :)

Igår var det dags för en gemensam runda med Örbycyklisterna och vi blev sju stycken som stack iväg ner till Ösmo och intog en snabblunch där innan vi trampade hemåt igen. Det blev så bra som det bara kan bli och vi fick ihop 98km i strålande sol och med trevligt sällskap. Här poserar Mallan glatt vid lunchstället.
Och här är det fullt fokus på energipåfyllning :)
Ja det kunde nog inte ha blivit en mycket bättre söndag. Avslutningsvis blev det "räkfrossa" och eftermiddagen tillbringades på altanen med skalande av räkor och avnjutandes lite rosé :)

Som sagt nu är jag igång igen och i morgon vankas det dubbelpass. Klockan på 05:30 så får vi se vad som bjuds ;). På kvällen är det iaf PowerFit på schemat :-0

Ha en skön måndagskväll!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar