Sidor

fredag 2 september 2011

Jamen jag måste bara...

...tjata lite till om hur kul det varit att cykla racern till och från jobbet den här veckan :)! Så jäkla schysst att trampa iväg på en cykel som svarar direkt på tramptagen jämfört med MTB:n som känns som en hög med järnskrot helt plötsligt ;). Vädret har jag också haft grym tur med. Idag var det en fröjd att cykla hem och det gjorde ingenting att ta en liten extrasväng för några ärenden :).

I morse tunnade jag ur och ställde in den planerade Inlinesturen. Inte för att jag hellre låg kvar i den goa sängvärmen utan för att det såg lite väl fuktigt ut på backen. Tog istället en stadig espresso och körde lite mage och coreövningar istället.

Kändes riktigt förnuftigt att någon satte ner foten idag och bestämde att det skulle vara fredag ;). Vilket ös det varit även denna vecka. Nu två lediga dagar som känns välbehövliga. Vem vet, det kanske kan bli något litet träningspass av något slag :). Bara två veckor kvar till Halvmaran så någon sväng löpning kan nog vara på sin plats. Nu lite inspirerande friidrott på tv innan det svartnar ;).

Ha en skön fredagskväll


- Posted using BlogPress from my iPhone

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar