Sidor

söndag 25 maj 2014

246 minuter...

...landsvägscykling knåpade vi ihop idag i ett fantastiskt väder. Jag, Malin, Lena och Linda stack iväg strax efter nio i morse från Örby mot Årsta Havsbad. Vädret såg lite sisådär ut så jag skippade helt enkelt solskyddskräm men efter bara någon mil tittade solen fram på allvar och stekte på rätt ordentligt.


Viss motvind hade vi på rundan men helt ok, inte så att vi behövde slita alltför mycket. Efter att ha passerat havsbadet och styrt norröver så tog vi vägen över Fors och Tungelsta och det var härliga vyer över de gula fälten där nu. Framme vid Lissma tog Malin och jag och drog vidare mot Länna då Malin var sugen på att få fyra timmars cykling i benen idag :-0. Gick hur fint som helst och vi tog (om)vägen via Älta hem. Fick ihop 246 minuter så fyratimmersgränsen tog vi precis :). Tack för en härlig runda idag! Var duktigt hungrig till middagen och den här skapelsen satt som en smäck :).


Nu är det två veckor kvar till HalvVättern och det känns helt ok och vi ser fram mot det både jag och Malin. Däremot är det bara en vecka kvar till Stockholm Maraton och känslan inför det är bäst att beskriva som skräckblandad förtjusning. Har ju aldrig sprungit 4,2 mil förut men nån gång ska ju vara den första ;).

Ha en skön söndagskväll!


- Posted using BlogPress from my iPhone

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar