Sidor

söndag 26 maj 2013

En grymt bra helg...

...har det varit! Mycket tid med både familj och träning :). Lördagen rivstartade med en löprunda med Marathon-Åke. Vi stack hemifrån vid 8 och sprang upp till Gullmarsplan och vidare runt Årstaviken och sedan hem igen. Det blev 16 km i ett fantastiskt väder och vi tig det i ett härligt snacktempo (5:53). Verkligen kul att både få fysisk träning och psykisk stimulans samtidigt i form av många skratt på vägen - för kul hade vi kan jag lova :)! Åke springer Sthlm Marathon nästa helg och jag är övertygad om att det kommer gå galant för honom!


Efter lunch var det dags att se den årliga Hammarbygalan där döttrarna hade uppvisning med sina gymnastiklag. I år var temat olika planeter och Ebba var från ostplaneten...


...och Alice från rockplaneten


Vi bjöds på en härlig uppvisning och alla arrangörer och deltagare gjorde ett fantastiskt jobb!

I morse var det också uppstigning tidigt och vi hade vansinnig tur med vädret i ich med den tidiga starten på cykelrundan. Vi träffades strax efter 8 och stack iväg på en dryg 6-milsrunda. Även idag var det ett riktigt roligt pass med många skratt under turen. Det var jag, Malin, Linda och Kararina som skrattade oss runt i ett rulltempo som faktiskt slutade på ett snitt över 25km/tim. Lite fick vi slita i alla fall för det bjöds på en del motvind emellanåt ;). Katarina som cyklade från Nacka för att ansluta fick några bonusmil i benen som hon kanske kan behöva för hon har några tuffa helger framför sig nu. Först Siljan Runt och sedan HalvVättern och efter det Vätternrundan. Är övertygad om att det kommer gå fin-fint för Kararina verkar stark nu! Själv nöjer jag mig med Vätternrundan i år :).


Ha en skön avslutning på helgen!

- Posted using BlogPress from my iPhone

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar