Sidor

lördag 1 mars 2014

En vecka med ordentlig...

...vinter börjar verkligen gå mot sitt slut. I morgon är det dags att fara hem till Stockholm igen från sportlovsveckan i Sälen. De senaste dagarna har bjudit på grymt fint underlag för utförsåkning. Igår morse var vi först i liftkön och fick några riktigt fina åk samtidigt som snön vräkte ner. En dag med sol har vi fått denna vecka och den dagen prickades in med att jag och Malin åkte HalvVasan tillsammans. Här är vi strax innan start i tisdags.


Det var plusgrader hela vägen och något annat än klister under skidorna var inte att tänka på. Värmde in violett i botten och la sedan rött på toppen. Glidytorna fick en omgång gult paraffin. De 45 km mellan Oxberg och Mora gick hur fint som helst med både fäste och glid :).


Nu dags att ta tillvara på dagen och få i oss en stadig frukost innan vi sticker ut i backen. Alla fyra barnen har blivit urgrymma på snowboard under veckan och min gissning är att det kommer dröja innan de åker skidor igen :). Här en bild på Alice som ser rätt nöjd ut på väg upp i stolliften i Tandådalen.


Ha en skön lördag!

- Posted using BlogPress from my iPhone

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar