Sidor

onsdag 23 mars 2011

Kan bara konstatera...

...att ju mer tränad jag är desto mer tar jag i och då blir det träningsvärk :). Som jag skrev igår så är jag så stark som jag aldrig varit men det är verkligen ingen garanti för att det inte ska kännas att man ligger i på dagarna ;). I morse värkte det duktigt i många delar av kroppen bl.a. i magen men det kan ju så klart bero på att jag i princip stakade fem km på morgonen pga. obefintligt fäste och att jag fick till ett schysst magpass efter dagens skidåkning ;). Det är en riktigt skön känsla att kunna stå på en hel dag utan att ens bli trött. Kroppen vill bara ha mer känns det som. Som jag skrivit förut - vart ska det gör sluta...?!

Måste bara nämna två vurpor jag gjort...och det är inte i pisten utan igår morse i spåret. Hade så himla skönt glid och fort gick det vid två tillfällen bara gick det inte utan skidorna tog en egen väg och vurporna var ett faktum...unga stora synbara skador men i mjukdelarna där bak känns det ordentligt :).

Befinner mig just nu mellan bastu och middag och det blir nog en tidig kväll även idag :). Lax och vitt står på menyn och det blir nog riktigt smarrigt :)!

Ha en skön onsdag.


- Posted using BlogPress from my iPhone

1 kommentar: