Sidor

onsdag 2 november 2011

Söndag avresedag

Uppstigning 03:30. Hade hoppats på 04:00 och tyckte Malin var helt crazy när hon föreslog en halvtimme tidigare. Visade sig dock att det var en rätt bra idé för vi rullade in på Arlandas långtidsparkering fem minuter innan första shuttle-bussen gick till terminal 5 där vi möttes av en kö till säkerhetskontrollen som var gigantiskt lång! Vi kom i alla fall med flight PF629 som tog oss till Sharm El Sheik i Egypten.

Tjejerna var mycket förväntansfulla över flygturen eftersom de inte kom ihåg när de senast flög. Inte så konstigt eftersom det är väääldigt länge sedan. Märktes helt klart att de blivit äldre och det gick riktigt bra :).

Framme vid hotel Shores Amphoras vid 16-tiden och det blev en snabb rundvandring på det jättestora hotellområdet innan mörkret kom med rätt snabb fart strax efter 17. Blev inget bad första dagen till tjejernas stora besvikelse...Det blev dock en middag som fick oss vuxna att le av positiv överraskning :).

Ser nu liksom barnen fram mot att slänga sig i Röda Havet som verkligen ser ut som en jättestor pool :)! Men nu är det dags för första natten...zzz!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar