Sidor

måndag 16 juli 2012

En fantastisk dag...

...har det varit idag :). Sömnen i natt avnjöts i den egna sängen efter att ha tillbringat nästan en vecka i något som kanske knappt kan klassas som säng. Sovmorgon till halv nio och sen upp och konstaterade att det skulle gå att äta frukost utomhus utan att behöva klä sig i vare sig underställ eller regnkläder :-)0! Vädret höll i sig även resten av dagen och efter lunch kände jag mig riktigt sugen på en löprunda. Lätt stel och öm i stortåleden gav jag mig av i sällskap med Johan mot Älvsjöspåret. Lätt förvånad över att det faktiskt blev närmare 8k :-)! Längsta rundan sedan operationen i februari. Hastigheten kändes klart underordnad idag och vi snittade på dryga 6-tempo. Den stora belöningen kom efter ca 6k när glädjen kom sköljande genom kroppen. De där små kemikalierna som skapar tillfredsställelse lockades faktiskt fram :). Efter rundan cyklade vi hemåt och vid Älvsjöbadet busade vi till det och tog ett uppfriskande dopp. Tack Johan för en trevlig runda :).

Som sagt vädret höll i sig och det blev grillning innan det var dags att åka och hämta familjens nya medlem Chessie som vi hoppas ska trivas hemma hos oss :).


I morgon lär det vara garanterad träningsvärk och det blir inte löpning utan någon annan form av träning - dagsformen får avgöra vad det blir.

Ha en skön måndagskväll!


- Posted using BlogPress from my iPhone

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar