Sidor

söndag 10 oktober 2010

Så pass mycket...

...bättre i dag så det blev ett pulspass nu på eftermiddagen. Var och "gästtränade" på Itrim Enskede för att se hur det var där då de ligger närmare hemmet än vad Sickla gör. Det var helt ok i Enskede. De hade förutom den nya även den gamla maskinparken kvar och jag testade den med. Måste säga att de nya maskinerna känns ljusår modernare och fräschare.

Känner mig lite håglös och inte riktigt på topp med motivationen men hoppas att det är den lilla förkylningen som ställer till det. Helgen har varit bra och jag har hjälpt tjejerna att få lite ordning och reda i deras rum. Framförallt var det skrivborden som organiserades lite. Vi låtsades att vi var magiker och sa att vi skapade magi istället för att kalla det för städning och det gjorde det lite roligare.

Vill verkligen träna och ägna mer tid till att införskaffa mer kunskap om kost och träning men tiden är lite av en trång sektor och det blir lite si och så med det. Har i alla fall bokat in den 25 november för att vara med på en inspirationskväll med Blossom o Co http://www.blossommagazine.se/artiklar/redaktionsblogg/20101008/missa-inte-inspirationskvallarna.

Ser även fram mot "allt för hälsan" på stockholmsmässan 12-14 november http://www.alltforhalsan.se/common/category.aspx?id=3785.

Nu strax dags för lite söndagmiddag som blir kycklingsoppa.

God kväll

2 kommentarer:

  1. Här blev det också kyckling dock inte soppa utan sallad som tilltugg. Naturligtvis tap water som dryck.

    SvaraRadera
  2. Kyckling är ju så bra då det går att tillreda på många olika sätt. När du skriver tap water så kan jag inte låta bli att skryta men jag har inte druckit en enda läsk sedan vecka 30. Har varit sugen på CocaCola några gånger men nu var det ett bra tag sedan sist. Kranvatten är bäst! Kul att höra att ni är igång igen - kör hårt!

    SvaraRadera