Sidor

lördag 21 maj 2011

Dekadens råder...

...på lördagskvällen efter en dag som gått i ett kör. Ligger i soffan och äter jordnötter och dricker vin från en flaska som jag inte trodde fanns och ska mobilisera kraft att gå till sängs. Har i sista stund bestämt mig för att hänga med cykelboyzen på en repa 08.00 i morgon. Ska bli asskönt med lite fysisk ansträngning!


Idag har vi firat yngsta dottern som fyllde sju. Fattar inte riktigt vart tiden tar vägen. Sju år sedan jag fick snabbinkalla ett par kompisar för att barnvakta den äldre dottern då hennes lillasyster fick vansinnigt bråttom att komma till världen. Resan mellan Stureby och SÖS var allt annat än lugn och behärskad...;)

Ja det var inte enbart födelsedagskalas idag utan även den årliga Hammarbygalan där alla duktiga Hammarbygymnaster bjuder på en hejdundrande uppvisning. Äldsta dottern var med och det var jättekul att se vilken utveckling som skett den senaste tiden. Efter galan bar det av hemåt och kalaset drog igång med grillning, farmors jättegoda glassbomb och hela paketet :).

Nu hög tid att få några timmars välbehövlig sömn innan det är dags att dra på sig cykelutstyrseln och ge sig av hem till Per för samling innan avtramp :)!

Ha en skön lördagskväll


- Posted using BlogPress from my iPhone

1 kommentar:

  1. Tack för en mycket trevlig dag med en fantastisk gymnastikuppvisning och ett jättetrevligt födelsedagskala.

    SvaraRadera