Sidor

söndag 13 februari 2011

Idag bär det av...

...till Högbo med Roger för att känna på lite längre skidsträcka. Ryggande packad med blåbärssoppa och andra stärkande drycker och några riktigt schyssta mackor. Sitter nu på 6.55-bussen till Älvsjö. Ser inte ut som att alla på bussen är lika förväntansfulla som jag över denna söndag...;).

Slarvade med stretchingen efter gårdagens löpning och är alltså ganska stel. Dagens skidåkning lär väl hjälpa till med uppmjukning :-0. Är riktigt nöjd med att jag tog milen under timmen med tanke på 10 minusgrader halvtaskigt plogade vägar och vanliga jympadojjor. Knäna håller och jag var inte särskilt trött. Låg i nedre delen av pulszon 4 hela varvet. Tänk att kunna hålla det tempot på längre lopp - det vore inte så tokigt!

Förvånansvärt mycket människor på pendeln så här dags en söndagsmorgon men det är som på bussen inte många som är skidklädda ;). Däremot en ansenlig mängd människor på väg till Vikingarännet märker jag på centralen. Biljett nu köpt till Uppsalapendeln blev dock ganska sugen på en biljett till Åre som hade tidigare avgång ;).



Önskar alla en skön söndag :)


- Posted using BlogPress from my iPhone

2 kommentarer: